2016. október 6., csütörtök

Borítóleleplezés - Pegazus és az Olümposz lángja

A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában hamarosan érkezik Kate O'Hearn Pegazus sorozatának első része, a Pegazus és az Olümposz lángja. Ebben a bejegyzésben lehull a lepel a borítóról és megismerkedhettek kicsit a szerzővel is.

Kate O'Hearn: Pegazus és az Olümposz lángja
Sorozat: Pegazus 1.
Eredeti megjelenés: 2011.
Hazai megjelenés: 2016. ősz
Kiadói sorozat: Kaméleon
Fordította: Varga Tibor
Előrendelhető: ITT
Moly: ITT

Fülszöveg:
A mitológia és a valóság egy új legendában csap össze! Amikor Pegazus a 13 éves Emily háza tetején landol, a lány élete egy csapásra legendákba illővé válik: őrületes csaták, mindenre elszánt üldözések, lélegzetelállító utazások a gyönyörű, szárnyas csődör hátán, és egy hősi küldetés, amelynek tétje nem más, mint megmenteni az Olümposz lángját, mielőtt az örökre kialudna. „Varázslatos és bámulatos olvasmány.” – Julia Eccleshare, Lovereading4kids töltött el. Magyaráztam mindenfélét, de a lényeget csak a végére hagytam.”

Az írónőről


Kate O’Hearn útja kanyargósan vezetett az íróvá válásig. Először a divatiparban dolgozott több évig, majd a filmvilágba vándorolt, míg végül megírta első könyvét. Kanadában született, New Yorkban nőtt fel, ezután pedig élt Chicagóban, Fort Lauderdale-ben, Los Angelesben, San Franciscóban és több kisvárosban is. De New York áll a legközelebb ahhoz, hogy otthonának hívja.
Életében nem csak a városok, a kalandok is folyamatosan követték egymást. A történelemben és az az európai kultúrába akkor szeretett bele, amikor Angliában éltek, majd a szüleivel Európában utazgattak. Ekkor kezdett el írni, és bár még sok más munka követte, az írás maradt az igazi szenvedélye.

A borító

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése