2016. szeptember 20., kedd

Új márka a Libri Könyvkiadónál

"Insomnia márkanév alatt új szórakoztató irodalmi vonalat indít a Libri Könyvkiadó.

Ébren tart a vágy, az izgalom, a szenvedély – hirdeti magáról az erotikus-romantikus műfaj, az ifjúsági irodalom és a krimi legnagyobb nemzetközi és hazai sikerkönyveinek kiadására fókuszáló imprint.

Huszti Gergely kiadóvezető kiemelte, ha az olvasó az Insomnia logót látja egy könyvön, biztos lehet benne, hogy letehetetlen olvasmányt tart a kezében A kiadó szakemberei a szöveggondozás mellett a szerzőépítésben szereztek nagy tapasztalatot, ezért aktívan keresik azon fiatal magyar írójelölteket, akik a jövő sikerlistásai lehetnek. A kiadói listaépítést többek között pályázattal és kreatív írás tanfolyammal támogatják, amelyek bejelentésére még ősszel sor kerül."

Az Insomnia Könyvek Facebook oldalának borítóképe a várható és már megjelent könyvekről


AInsomnia Könyvek Facebook oldalán máris pörög az élet, ráadásul ha könyvet vásárolsz, abban nem csupán egy ajándék könyvjelzőre találsz, de a vásárlást igazoló blokkal értékes nyereménnyel is gazdagodhatsz! További részletek a könyvjelzőn, illetve a már említett Facebook-oldalon:

Felhívás a Facebookon

...természetesen a blogon is hamarosan feltűnik az első értékelés Insomnia Könyvek egyre népesebb táborából. S hogy melyik lesz az a könyv? Íme:

Sándor ​​Erik már gyerekként is tudta, hogy nagy dolgokra hivatott
Építs szektát!
Gyűjts híveket!
Légy isten!
A számára nyűgös családi kötelékeket megszakítva Erik egy szoftvergyártó nagyvállaltnál helyezkedik el, ahol az útjában állók könyörtelen kiiktatásával hamarosan vezető pozícióhoz jut. Vonzó külsejével és sima modorával könnyen magához édesgeti a kollégáit. Kifigyeli a gyengeségeiket, oltalmat és megértést ígér, majd a megfelelő pillanatban sarokba szorítja áldozatát. Zsarol, hazudik és csal. Ahogy a gyámoltalanok feletti befolyása egyre nő, úgy egyre megszállottabban akarja a hatalmat, mígnem egy nap Szellemhitűek Egyetemes Megvilágosodottjai néven szektát alapít. A saját maga által kreált vallás prófétájaként gyűjt híveket, akiket anyagilag, lelkileg és szexuálisan is kihasznál. Vagyona óriásira nő, a szekta női tagjaiból háremet tart fenn, de elszámolja magát, és a gondosan felépített kártyavár lassan maga alá temeti
Mártonffy András első regénye egyes szám első személyben megírt képzeletbeli napló egy magyar szektavezér tollából. Felkavaró, szókimondó, provokatív. Csak felnőtteknek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése