2016. szeptember 13., kedd

Borítóleleplezés - Every Which Way But Dead

A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában jelenik meg hamarosan Kim Harrison Rachel Morgan sorozatának harmadik része, az Every Which Way But Dead - Bárhogyan, csak holtan ne. Most lehullik a lepel a borítótól.

Kim Harrison: Every Which Way But Dead - Bárhogyan, csak holtan ne
Sorozat: Rachel Morgan (3)
Eredeti megjelenés: 2005.
Várható megjelenés: 2016. ősz
Előrendelhető: ITT
Moly: ITT
Oldalszám: 640 oldal

Fülszöveg:
Néhanapján egyszerűen nem győzhetsz. Rachel Morgan a boszorkány és ex-fejvadász sikeresen meglépett a korrupt vállalat elől, aminek dolgozott, túlélte, hogy összeköltözött egy vámpírral, hogy beindította a saját nyomozóirodáját, és szembeszállt egy vámpírmesterrel. De lakótársa, Ivy visszaeső vérivó; a pasija, Nick határozatlan időre elhagyta a várost, és úgy tűnik, nem siet vissza; az eszméletlenül vonzó vámpír srác, Kisten pedig állandóan kísértésbe ejti, közben pedig Cincinnati alvilágában dúl a hatalmi háború. És egy nagyobb gonosz is éledezik. Hogy megmentse a családját, és rács mögé dugja a vámpírmestert, Piscaryt, Rachel rossz alkut kötött, és most elszabadul a pokol – szó szerint. Mert, ha Rachel nem állítja meg Algaliareptet, a fődémont, akkor az lerántja őt a mágikus örökkévalóba, és szolgává teszi a lelkét. Örök időkre.


Az írónőről


Kim Harrison Tornado Alley-ben született és nevelkedett, de jelenleg egy tikkasztóbb éghajlatú helyen tölti mindennapjait. A Boszorkányfutam írónője nagyon rosszul billiárdozik, de nagyon jó kockajátékokban. Dobolni is szokott, amikor senki sem hallja, és rendkívül nehéz megtalálni újhold idején.

A borító

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése