2016. szeptember 11., vasárnap

Borítóleleplezés - If I were you

A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából 2016 őszén érkezik Lisa Renee Jones Inside Out sorozatának kezdő regénye, az If I were you - Ha én lennék te. Lássuk, milyen borítóval nyit a sorozat!

Lisa Reene Jones: If I were you - Ha én lennék te
Sorozat: Inside out (1)
Eredeti megjelenés: 2012.
Várható megjelenés: 2016. ősz
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Fordítja: Szabó Krisztina
Előrendelhető: ITT
Moly: ITT
Oldalszám: 352 oldal

Fülszöveg:
Amikor Sara McMillan beleolvas egy raktárban talált naplóba, teljesen megdöbbenti, ugyanakkor magával is ragadja a szerzője szexuális élete. Képtelen elszakadni az írástól, és a bejegyzéseket olvasva ő is átéli Rebeccának, a napló írójának sötét erotikával átszőtt életét – majd jön a talányos utolsó bejegyzés. Sara biztos benne, hogy valami borzalmas történt Rebeccával, ezért úgy dönt, utánajár a dolognak, csakhogy közben egyre inkább belebonyolódik a nő életébe. Hamarosan azon kapja magát, hogy ugyanabban a galériában dolgozik és ugyanazokkal az emberekkel barátkozik, mint Rebecca. Vonzódik két veszélyesen jóképű férfihoz – a galéria tulajdonosához és egy híres művészhez –, és rádöbben, hogy pontosan azon az úton halad, ami Rebecca eltűnéséhez vezetett. Mindemellett beindul saját erotikus fantáziája, melyet egy bizonyos magabiztos, jóképű, mindent kézben tartani kívánó férfi tud csupán kielégíteni. Nem sok idő kell, és úgy tűnik, az egyre többet követelő vágyon kívül már semmi sem számít…

Az írónőről


Mióta 2007-ben elkezdődött szerzői karrierje, Lisának több, mint 40 könyvét fordították le szerte a világon. Írói pályafutása előtt egy személyzeti ügynökségnél dolgozott, ami szintén nagyon sikeresnek számított: 1998-ban a vállalkozóknak íródó Entrepreneur magazin a 7. helyen listázta Lisát a feltörekvő nők birtokolta vállalkozások piacán. Ma másik listákon arat New York Times és USA Today bestseller regényeivel.

A borítóExkluzív részlet

Ezután következett a pillanat, amire tudom, hogy a halálom percében is emlékezni fogok. A pillanat, amikor az acélpenge az ajkamhoz ért. A pillanat, amikor azt ígérte, hogy gyönyört lelek a fájdalomban…
           
A naplóban olvasott szavak járnak a fejemben a következő este elején, Ella hirtelen elutazásának napján. Kísértenek, kiráz a hideg minden egyes alkalommal, amikor eszembe jutnak. Ezért vagyok itt, ebben a kisebb garázsméretű raktárban, amiről úgy gondolom, hogy egykor a napló írója bérelhette. Hála a jó égnek, nincs teljesen sötét és jó környéken van. Tétován állok, fogalmam sincs, mit nézzek meg először. Kellemetlenül érint, hogy egy idegen cuccai között kell turkálnom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése