2017. augusztus 29., kedd

Sarah Andersen hazánkba érkezik!

Fotó
Micsoda ősz előtt állunk, kérem szépen! Bár a Doodle Time - Sarah's Scribbles - Magyarul, illetve a Fumax Kiadó oldalának követői már egy ideje tudhatják a hírt, a hivatalos "esemény" a napokban került ki a közösségi portálra. A hírt bő egy hete a képregény magyar fordítója, Deidra Nicthea jelentette be Sarah hivatalos magyar oldalán, azóta pedig újabb részletek derültek ki a "programot" illetően. 

A lényeg: mielőtt a Nicholas Sparksszal való találkozásra készülnénk, a Sarah's Scribbles képregény alkotója, Sarah Andersen is Magyarországra érkezik. Méghozzá szűk egy hónapon belül!
Fotó: Sarah Andersen Magyarországon

Íme a hivatalos és örömteli bejelentés: 

!!!SARAH ANDERSEN MAGYARORSZÁGON!!! 
Nagy örömmel és boldogsággal jelentem be - hosszas tervezgetés és készülődés után -, hogy Sarah Andersen szeptember 26-án meglátogat minket! Nem csalás és nem ámítás, nem áprilisi tréfa (amúgy is augusztus van), a hír valós és igaz! :) A Fumax az eddigiek tetejébe még azzal is megörvendezteti a magyar rajongótábort, hogy Budapesten, SZEPTEMBER VÉGÉRE OLVASÓTALÁLKOZÓT SZERVEZ! Ehhez természetesen hamarosan a Facebookos-esemény is létrejön, melyet unalomig fogok itt osztogatni. :PA további részletekért figyeljétek a Fumax oldalát is! :) 
Üdvözlettel:
 Deidra Nicthea :)

Azóta pedig újabb információmorzsákat kaptunk a Fumaxtól:
Sarah Andersen, a mindenki által ismert és szeretett "csíkos pulcsis lány" megteremtője Budapesten! Sokak vágya teljesül, hogy találkozhat a rendkívül kedves és jófej Sarah-val Sokak vágya teljesül, hogy találkozhat a rendkívül kedves és jófej Sarah-val szeptember 27-én, szerdán 16:00-kor egy beszélgetésen, majd dedikáláson, és szeptember 29-én pénteken 15:00-kor egy újabb beszélgetésen és dedikáláson!

A helyszínt illetően a Nyugati téri Alexandra, illetve az Alexandra Pódium látszik kirajzolódni. További infókkal igyekszem frissíteni, aktualizálni ezt a posztot, de figyeljétek az eseményt is ITT!

Sarah Andersen eddig megjelent két kötetéről pedig ide kattintva olvashattok :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése