2018. szeptember 26., szerda

Borítóleleplezés - Adj esélyt!

2018 őszén érkezik a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában Bálint Erika debütáló regénye, az Adj esélyt! A kötet az Arany Pöttyös könyvek között kap helyet. A bejegyzésben megnézhetitek a borítót, elolvashatjátok a fülszöveget és röviden megismerkedhettek a szerzővel :)

Bálint Erika: Adj esélyt!
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Megjelenés: 2018. ősz
Előrendelhető: ITT
Moly: ITT

Fülszöveg:
Szavak, melyek fontosabbak, mint élet…Adorján évekig hazugságban élt. Ismert orvosként azt tette, amit a társadalom elvárt: megnősült és gyereke lett. Ám találkozott egy férfival, és elhagyta a feleségét, hogy szabadon szerethessen egy olyan korban, amikor ez megbocsáthatatlan volt. Évekkel később, amikor kiderül, hogy halálos beteg, versenyt fut az idővel, és már bármit megadna, hogy megismerhesse a fiát. Fia, Tomi egy olyan főiskolán tanul, ahová anyja kényszerítette, és csak magában dédelgeti az álmot, hogy szakács legyen. Életét felborítja a hír, hogy az apja életben van, sőt, találkozni szeretne vele. Vajon képes Tomi megbirkózni a feltörő érzésekkel? Szeretet és gyűlölet tánca zajlik közöttük, és az anya között. Van megbocsátás? Meghallják-e egymást, mielőtt túl késő lenne? Egy különleges, realista regény napjaink Budapestjéről a rendkívüli történetek kedvelőinek.


Az íróról


Bálint Erika Békéscsabán született, Gyöngyösön nőtt fel, a Debreceni Egyetemen szerzett diplomát. Volt középiskolai tanár, népművelő, könyvtáros és vállalkozó. Későn kezdett el írni, elsősorban az Aranymosás Irodalmi Magazinban jelentek meg novellái. Elbeszélései középpontjában hétköznapi emberek állnak, férfiak és nők, akik önmagukat és saját helyüket keresik az emberi kapcsolatok bonyolult szövedékű hálójában. Mai történetek, mai hősökkel.
A borító 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése