2018. szeptember 16., vasárnap

Érkezik A kis francia panzió folytatása

A 2018-as olvasmányaim között - azzal együtt is, hogy idén egy szavam nem lehet a jó könyvek hiányára - üdítő meglepetésként tűnt fel Hellen Pollard: A kis francia panzió c. chick litje, mely - nagy örömömre, nem önálló kötet, hanem a Rózsekert sorozat első része. Még nagyobb öröm pedig, hogy a Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából hamarosan érkezik a második rész. Természetesen, a blogturné sem maradhat el a könyvvel. Lessétek meg a borítót!

Helen Pollard: Visszatérés a kis francia panzióba
Sorozat: Rózsakert (2)
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Fordította: Pulai Veronika
Terjedelem: 408 oldal
Megjelenés: 2018. október 16.
Előrendelhető: ITT

Fülszöveg:
Felhőtlen napsütés, bimbózó szerelem, egy pohár francia bor… mégis mi gond lehet? Onnantól, hogy Emmy Jamieson hátat fordít régi életének, és elszegődik panzióvezetőnek barátja, Rupert mellé, a szőlőtől zöldellő francia vidék egy meseszép panziójába, a La Cour des Roses-ba, a kérdés már csak az, vajon hogyan boldogul új szerepében. Emmy és Rupert a Loire-menti panzió fennállásának legkeményebb feladatával néz szembe: vészesen közelít a szeszélyes, ám annál öntudatosabb Thomson família hatalmas családi találkozója. A panzióban rövidesen mozdulni sem lehet majd a felfújható matracoktól és a kertben állomásozó lakókocsiktól. Emmy felkészült a megmérettetésre, és szerencsére a jóképű, karamellszín szemű, félig francia könyvelő, Alain segítségében is bízhat. Arra azonban, hogy a La Cour des Roses-ban meztelenül járkál álmában egy híres utazási blog írója, ráadásul Rupert rosszmájú ex-neje is felbukkan, egyikük sem számít. Glória nem tartja magában gonosz megjegyzéseit Emmy új szerepével, Rupert pénzügyeivel, sőt a gyanútlan Alainnel kapcsolatban sem. Ezzel pedig mindent fenekestül felforgat. Pedig Emmy már egészen beleélte magát, milyen csodás élet vár rá a véget nem érő napsütés, az igaz szerelem és a sok nevetés világágban. Vajon tényleg búcsút kell mondania az álmainak?


Az íróról


Helen Pollard gyermekkorától kezdve élénk képzelőerővel bír, melyet olvasmányélményei tápláltak, s mely segítségével egészen fiatalon megírta első történeteit a kis jegyzetfüzetébe. A fiktív történeteket és világokat részesíti előnyben, s hisz abban, hogy a sikeres könyv kulcsa a jó karakterekben rejlik, fontosnak tartja, hogy történeteit szívvel és humorral töltse meg. 
 

A borító 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése