2017. november 17., péntek

Borítóleleplezés - Beszélj hozzám

A Maxim Könyvkiadó gondozásában hamarosan érkezik Szaszkó Gabriella Pennington-testvérek sorozatának második része, a Beszélj hozzám. A nagy sikert aratott Maradj velem folytatása kapcsán természetesen a blogturné sem maradhat el, először azonban hulljon le a lepel a - szerintem fantasztikus - borítótól :)

Szaszkó Gabriella: Beszélj hozzám
Sorozat: Pennington-testvérek (2)
Kiadó: Maxim Könyvkiadó
Megjelenés: 2017. december 6.
Előrendelhető: ITT
Moly: ITT

Fülszöveg:
Amy Forester élete nem könnyű; úgy tűnik, senki sem érti meg tetteinek mozgatórugóit. Amy a híres íróval, David Penningtonnal él párkapcsolatban. A férfi nem olyan régen publikálta gyerekkori memoárját, amiből ország-világ számára kiderül, hogy Amy korábban az író bátyjával, Chrisszel járt jegyben. David bátyja öngyilkossága után határozza el, hogy megosztja mindenkivel gyermekkora borzalmait, alkoholista édesanyjuk bántalmazásait és zűrös kapcsolatát Amyvel. Amy a rágalmazások után dönt úgy, hogy megírja a saját történetét, és elmélyed a múlt eseményeiben. Emlékeit a Pennington fiúkról egészen a megismerkedésüktől kezdi, majd elmeséli Chrisszel való kapcsolatát, és azt, hogy milyen is volt egy súlyosan önbántalmazó fiú és drogfüggő testvére mellett élni. Bár az írás ad némi megkönnyebbülést neki, de a visszaemlékezés és Chris halálának közelgő évfordulója feltépi a fájó sebeket. Vajon sikerül majd Amynek a felszín felett tartania Davidet? Túlélheti szerelmük a próbatételt? Egyáltalán lehetséges egy elvesztett személy árnyékában felépíteni egy párkapcsolatot?

Aki szerette Szaszkó Gabriella: Maradj velem c. könyvét, nagy eséllyel nem fog csalódni a folytatásban sem. Aki még nem olvasta, gyorsan pótolja az első részt is, mert a Beszélj hozzám története leginkább az első résszel együtt működik tökéletesen. A Maradj velem értékelését ide kattintva el is olvashatjátok (Amyről nem írok benne, bibibí). Vidáman mosolyogtam egyébként a megjelenési dátumon. A Maradj velem tavaly december 16-án jelent meg, épp a Szembetűnő második születésnapján - a Beszélj hozzám tervezett megjelenési dátuma pedig az én szülinapomra esik. Hát, ez már nem lehet véletlen...:D

A borító


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése