2016. augusztus 13., szombat

Borítóleleplezés - A lista

Újabb francia regénnyel lepi meg a Könyvmolyképző Kiadó az olvasóit. A 14 irodalmi díjat elnyert sikerkönyv egy feszültséggel és érzelemmel teli történetet mesél el négy fiatalról, akik az életükért menekülnek, miközben próbálják kitalálni, hogy miért üldözik őket, és milyen különleges képességeik vannak.

Manon Fargetton: A lista
Várható megjelenés: 2016. ősz
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Fordítja: Burján Monika
Téma, műfaj: ifjúsági
Előrendelhető: ITT 
Moly: ITT
Oldalszám: 240 oldal

Fülszöveg:
Két fiú – két lány.
Nekik négyüknek sosem lett volna szabad találkozniuk.
És most egymásra vannak utalva.
Üldözik őket, az életükre törnek.
De ki akar végezni velük és miért?
Kinek fontos ennyire négy kamasz?
Kik ők valójában?
Le kell rántaniuk a leplet a titokról,
csak úgy menthetik meg az életüket.
Talán…

Az írónőről


Manon Fargetton (1987– ) Saint-Malóban nőtt fel, tenger, sziklák és viharok között. Az írás sürgető késztetése már igen korán jelentkezik nála, versekkel és dalszövegekkel rója tele iskolai füzeteit. Gimnazista, amikor egy történet körvonalazódik a fejében, ebből születik meg Szabadok, akár egy álom című első regénye, amit tizennyolc éves korában adnak ki. Azóta a regényhősök egyre sűrűbben és határozottabban kopogtatnak képzelete ajtaján, és ő minden tőle telhetőt megtesz, hogy meghallja a hangjukat, és életre keltse őket képernyőn illetve papíron. A listával, melyben gyermekkora helyszíneit látogatja végig újra, első thrillerét jegyzi. Manon jelenleg Párizsban él, és a regényírás mellett világosítóként dolgozik egy színházban. Ami a jövőt illeti – bármi elképzelhető! Nomád lélek: tervei éppoly gyorsan változnak, mint frizurái.
 A borító



Exkluzív részlet

„Nem, én nem olyan vagyok, mint a többiek. A hatalmad ugyan hatással lehetne az én érzelmeimre is, azok azonban máshonnan erednek. Szeretlek, mert ismerlek téged – azt, aki valójában vagy, ismerem, mit titkolsz, mitől félsz. Megérintettelek, Morgane. Kegyetlen fájdalommal járt. Ugyanakkor olyan fénnyel árasztottál el, amit nem ismertem; egy nyers, fenséges árnyakkal áttört fénnyel.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése