2017. május 23., kedd

Borítóleleplezés - Lélegzetvisszafojtva

Hamarosan érkezik a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában Holly Seddon első könyve, a Lélegzetvisszafojtva című pszichothriller. A kötetről várhatóan itt a blogon is olvashattok majd, mindenekelőtt azonban hulljon le a lepel a borítóról.

Holly Seddon: Lélegzetvisszafojtva
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Fordító: Sándor Alexandra Valéria
Várható megjelenés: 2017. nyár
Előrendelhető: ITT
Moly: ITT

Fülszöveg:

Amy Stevensonból vezető hír lett 1995-ben. Az akkor még csak tizenöt éves lánynak nyoma veszett, miközben az iskolából tartott hazafelé. Három nap múlva eszméletlenül találták meg. A támadóját nem sikerült kézre keríteni, pedig az újságok és az esti híradók is tele voltak a történettel. Tizenöt évvel később Amy a kórházban fekszik a ’90-es évek poszterei között. A világ már rég elfeledkezett róla – egészen addig, amíg az újságíró, Alex Dale bele nem botlik, miközben vegetatív állapotú páciensekről ír. Alexben olyan élénken él Amy kálváriája, mintha csak tegnap történt volna. Kísértést érez, hogy megoldja a rég lezárt ügyet.  A baj csak az, hogy Alex is éppolyan elveszett teremtés, mint Amy: mindent kockára tett az alkoholizmusa miatt, beleértve a házasságát és a hírnevét is. Így hát belevág a nyomozásba abban a reményben, hogy Amy támadójának előkerítése az ő karrierjének megváltása is lehet egyben.


Az írónőről

Holly Seddon


Holly Seddon Délnyugat-Anglia egyik álmos csücskében született és nevelkedett, most pedig Amszterdam belvárosában él a férjével és négy gyermekükkel. Tizenöt éves újságírói karrierje során az Egyesült Királyság legizgalmasabb szerkesztőségeiben fordult meg. A Lélegzetvisszafojtva az első regénye.

A borító

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése