2017. március 30., csütörtök

Borítóleleplezés - Boy 21

A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában a Könyvfesztiválra érkezik a Napos oldal szerzőjének, Matthew Quick új regénye, a Boy 21. Ebben a bejegyzésben megnézhetitek a kötet borítóját!

Matthew Quick: Boy 21
Eredeti megjelenés: 2012.
Várható megjelenés: 2017. tavasz
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Fordította: Stern Gábor
Előrendelhető: ITT
Moly: ITT

Fülszöveg:
Finley élete sosem volt könnyű. Két dolog azonban mindig tartotta benne a lelket: a kosárlabda és a barátnője. Aztán megérkezik az életébe egy harmadik dolog: Russ. Egy finoman szólva is furcsa fiú, aki azt állítja, a világűrből érkezett és bár az ország egyik legjobb ifi kosarasa, a világért sem volna hajlandó pályára lépni. Finley mindenkinél jobban megérti Russt, segítene is rajta, de van egy bökkenő: Russ minél jobban lesz, Finley annál rosszabbul. A két fiú mégis összebarátkozik, és ennek egészen váratlan következményei lesznek…

Az íróról
Matthew Quick Oaklynben, New Yerseyben nevelkedett, és angol irodalmat tanult a főiskolán. Éveken át dolgozott angol tanárként is, ezen időszak alatt írta meg első regényét, a Napos oldalt. Felesége a szintén író Alicia Bassette, akivel Észak Karolinában, Quter Banksben élnek. Quick munkásságáért több díjat is kapott, 2012-ben a The New York Times magasztalta a Boy 21 regényéért, 2013-ban a Time a 100 legbefolyásosabb ember közé választotta. Élete első regénye a Napos oldal volt, amiből Oscar-díjas film készült, a hazai olvasók a Bocsáss meg Leonard Peacock művét is olvashatták. A 2017-es könyvfesztiválra érkezik a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában a díjnyertes Boy 21 regénye.

A borító


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése