2019. február 12., kedd

Érkezik a Hatalmas kis hazugságok második évada!

@reesewitherspoon
A könyvadaptációkat ugyan nagyon kedvelem, de mint tudjátok, sorozatfüggőnek és/vagy sorozatrajongónak a legkisebb mértékben sem tartom magam. Épp ezért volt számomra is meglepetés, mikor a Liane Moriarty regényéből forgatott sorozat magába szippantott. A hétrészes (mint azóta kiderült) első évadot már megszámlálhatatlanul sokszor újranéztem, viszont minden bizonnyal az első alkalom volt a legmegrázóbb. Egy adaptáció kapcsán mindig arra vagyok a legkíváncsibb - a szereplőkön és a karaktermegformálásukon kívül, természetesen -, hogy maga a történet, a cselekményfolyam milyen hatással van rám a könyvhöz képest. A Hatalmas kis hazugságok esetében pedig az volt a legmegdöbbentőbb, hogy ugyanott "ütött" igazán, mint ahol a könyv. A történet ismeretében talán a film kevésbé volt megrázó ebből a szempontból, de Moriarty műve alaposan "felkészített". A sorozat forgatásáról már 2018-ban is kaphattunk információkat (így tudtuk meg, hogy Meryl Streep is a színészgárdát erősíti majd), a napokban azonban végre kiderült, hogy még meddig kell várnunk a második évadra: júniusban jön a folytatás!


Pénteken este tehát lehullt a lepel, s Reese Witherspoon, Zoe Isabelle Kravitz, Nicole Kidman, Shailene Woodley és Laura Dern csaknem egy időben osztottak meg négy jelenetfotót a második évadból az instagramon, majd ezt követően még jó néhányat, melyen a monterey-i hölgyemények együtt pózolnak. A képeket Reese Witherspoon instagramjáról hoztam.


@reesewitherspoon

Az első jelenetfotót még 2018 áprilisában posztolták a szereplők, melyben már tényleges bizonyosságot szerezhettünk róla, hogy bizony Meryl Streep is szerepet vállalt a sorozatban, mégpedig Perry édesanyjaként.

@reesewitherspoon

Bővült a kör, s Renata is csatlakozott Madeline, Celeste és Jane triászához? Kíváncsian várom az ő hármasuk kapcsolatának alakulását, hiszen az első évad végén nagy változás ment végbe a négy nő viszonyában.

@reesewitherspoon

...s persze, ne feledkezzünk meg Madeline és Bonnie parázs harcairól sem. Ezt is felülírta (felülírhatta-e) az évad utolsó része.

@reesewitherspoon

Nagyon kíváncsi vagyok, milyen szerep jut Meryl Streep karakterének a második évadban.

@reesewitherspoon

Júniustól tehát ismét várnak ránk Monterey hétköznapjai, ismert és új arcai, a történeteikkel és a hatalmas kis hazugságaikkal, én már nagyon-nagyon-nagyon várom, hogy megismerjük őket.

@reesewitherspoon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése