2017. szeptember 20., szerda

Borítóleleplezés - Szelídíts meg!

A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában hamarosan érkezik Róbert Katalin legújabb regénye, a Szelídíts meg! A könyvvel turnézunk is, de mindenekelőtt hulljon le a lepel a borítóról! 

Róbert Katalin: Szelídíts meg!
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Megjelenés: 2017. ősz
Előrendelhető: ITT
Moly: ITT

Fülszöveg:
Róka ​kilencedikes lány, és nem akar mást, mint rajzolni, pusztítani az ellenséget a kedvenc számítógépes játékában, és nem törődni azzal, hogy frissen elvált szülei még mindig felette csatároznak. Az új osztálytársai az idegeire mennek, ráadásul a tanárok Kisherceget, ezt a bosszantóan tökéletes tizenegyedikest is a nyakába varrják, hogy korrepetálja matekból. Róka mindent megtesz, hogy elijessze a fiút, de az nem hagyja magát, és lassan egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Csakhogy tavaly történt valami, amiről eddig nem beszélt senkinek…  Kisherceg kitűnő tanuló, próbál megfelelni a szüleinek, és a barátnőjének, Rozannának, és eddig minden akadályt tökéletesen vett, ám most úgy érzi, elakadt az élete. Nem elég, hogy fogalma sincs, mihez kezdjen az érettségi után, még korrepetálnia is kell a bukásra álló Rókát. A lány ellenséges, arcpirítóan szabad szájú, és mindent elkövet, hogy a fiú kudarcot valljon…Mire elég heti egy különös óra? Közelebb kerülhet egymáshoz két ennyire más ember?

Az írónőről


Róbert Katalin 1986-ban született Budapesten. Iskolás kora óta ír, prózáival többször is részt vett pályázatokon, egyre meggyőzőbb eredménnyel. 2013-ban nyertesként került ki az Aranymosás irodalmi pályázatról2014 nyarán megjelent a Nalávia titka című meseregénye, 2014 őszén a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában pedig a Szívből, színből, igazán, majd 2015-ben a Kezdjetek el élni! című regényei. Jelenleg irodalmi szerkesztőként dolgozik.Írói blog: http://robertkatalin.blog.hu/Facebook: https://www.facebook.com/robert.katalin.iroInstagram: https://www.instagram.com/robert.katalin/

A borító

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése