2017. december 20., szerda

Karácsonyi blogturné 2017

Mi, a Blogturné Klub tagjai szívesen emlékezünk a régmúlt idők karácsonyaira. Ám amikor felidézzük ezeket a pillanatokat, rájövünk, hogy a kis apróságok adják a legbensőségesebb boldogságot. Hisz nem az ajándék mérete a fontos, hanem az, akitől kapjuk. A karácsony a szeretet ünnepe. A legtisztább emberi érzelemé. Nem kell hozzá pénz, elég egy érintés, hang, mosoly, vagy néhány egyszerű, kedves szó. A szavaknak pedig ereje van! Ezért most egy rendhagyó, karácsonyváró turnézásra invitálunk Benneteket! Korábbi turnéink során megtapasztalhattátok: a csoda bizony létezik. Életre keltek a könyvek, megelevenedtek szereplőik, hangot kaptak szerzőik, az elképzelhetetlennek vélt találkozások és kívánságok pedig beteljesedtek! Láthattátok, kedvenceitek miként várják és töltik az ünnepeket. Idén viszont papírt és pennát adunk a kezükbe!

December 9-től kezdve minden nap egy könyves karakter kíván valamely szereplőtársának kellemes ünnepeket. Hogy ezt mókásan, rejtélyekkel tűzdelve, könnyfakasztóan, netán szerelmesen teszi, az csak tőle - vagy az őt megálmodó szerzőtől - függ. De hogy ezek a képeslapok megérkezzenek valódi címzettjeikhez, az rajtad áll, ugyanis a Blogturné Klubnál történt egy kis galiba. Valamelyik tréfás kedvű manó elmaszatolta a címzettek neveit, nekünk pedig nem sikerült megfejtenünk őket. Gyere, foglalj hát helyet közöttünk, s ha már kényelmesen ülsz, segíts nekünk! Fogadjunk, hogy ügyesebb leszel nálunk! Ígérjük, jutalmad nem marad el. Ha mindegyikük nevét kitalálod, meglehet, hogy a feléd tartó postás pompás csomagot nyom a markodba. Nem, azt nem árulhatjuk el, hogy mi lesz benne, hiszen akkor oda lenne a meglepetés! De garantáltan tetszeni fog, hiszen az Angyalok erre is ügyelnek. :) Jó szórakozást!

A képeslap:



Íme a képeslap szövege:

Kedves E….!

Összetörtem. Mióta a lányom leöntötte a laptopom, minden idegszálammal azon vagyok, hogy felvegyem magával a kapcsolatot. Nem sikerül. Most a leírt szó erejében és a karácsony csodájában bízva ragadtam tollat. Minden reményem sutba dobtam azzal kapcsolatban, hogy segít szeretett feleségem életét megmenteni, s megelőzni annak a borzasztó tragédiának a bekövetkeztét, ami az egész életem felborította. Túl önző és követelőző voltam utolsó e-mailünkben, már sajnálom.

Azt akarom, hogy tudja: remélem, meg tud birkózni a démonaival, és hogy boldogan telik a karácsonya. Valamilyen szentimentális elképzelés miatt abban bízom, egy téren-időn átívelő karácsonyi csoda folytán eljut magához ez az üzenet – mint abban a limonádéban, Sandra Bullock és Keanu Reeves között (ne értsen félre, egy szerelmes férfi sok mindenre képes – még arra is, hogy ilyen filmeket nézzen a párjával).

Boldog Karácsonyt,
M
Blogturné Klub


A turné állomásai

12.09. - Olvasónapló
12.10. - Spirit Bliss
12.11. - Függővég
12.12. - Dreamworld
12.14. - Könyvvilág
12.17. - Zakkant olvas
12.19. - Spirit Bliss
12.20. - Szembetűnő
12.21. - Betonka szerint a világ...
12.22. - Insane Life
12.23. - Dreamworld
12.24. - Blogturné Klub

Nyereményjáték

Mostani játékunk során nincs más dolgod, mint kényelmesen elhelyezkedni foteledben, elolvasni az adott állomáson található karácsonyi képeslapot és kitalálni, a feladó kinek szánhatta. Ha ez megvan, elég csak a címzett nevét beírnod a rafflecopter doboz megfelelő sorába. Amennyiben mindegyik állomással megpróbálkozol, esélyed nyílik megnyerni valamely meglepetés könyvet, amit a Blogturné Klub bloggerei ajánlottak fel. Extra pontokat szerezhetsz, ha kinyomtatod, vagy valamilyen technika segítségével elkészíted a képeslapjainkat, majd valahol, amerre jársz, elhagyod - és ezt meg is örökíted. A kép linkjét úgyszintén a rafflecopterbe linkelheted. Ezt akár naponta is megteheted, annyi a lényeg: legyen rajta az adott üzenet, és az, hogy Karácsony a Blogturné Klubbal!  Segítsetek egy kis szeretet csempészni a világba!

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.

Képeslapok ajándékba és extra pontokért:





a Rafflecopter giveaway

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése