2017. március 30., csütörtök

Borítóleleplezés - Őszi dobszó

A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában a Könyvfesztiválra érkezik Diana Gabaldon nagysikerű sorozatának, az Outlander negyedik része.  A monumentális, csaknem 1200 oldalas történet borítójáról hull le a lepel ebben a bejegyzésben!

Diana Gabaldon: Őszi dobszó
Sorozat: Outlander (4) 
Eredeti megjelenés: 1997. 
Várható megjelenés: 2017. tavasz
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Fordította: Farkas János
Előrendelhető: ITT
Moly: ITT

Fülszöveg:
Meddig megy el egy nő, hogy megtalálja az apját a szerelmét a végzetét? Túl a tengereken… téren és időn… még a síron is. Skóciában kezdődött, egy ősi kőkörnél. Ott, ahol a kiválasztottak számára megnyílik egy átjáró a múltba – vagy a halálba. Claire Randall túlélte ezt az elképesztő utazást, méghozzá nem is egyszer, hanem kétszer. Első útja végén Jamie Fraser, a 18. századi skót harcos ölelő karjai között kötött ki, akinek iránta érzett szerelme legendássá vált – egy tragikus szenvedély meséjévé, melynek végén Claire visszatért a jelenbe, hogy világra hozza a férfi gyermekét. A nő két évtized elteltével másodjára is útra kelt, ezúttal Amerikába, ahol a határvidéken újra találkozott Jamie-vel. Valakit azonban hátrahagyott a huszadik században: a lányukat, Briannát... Brianna felkavaró felfedezést tesz, ami a kőkörhöz vezeti őt, ahol a lány a félelmetes ismeretlenbe veti magát. Miközben anyja és sosem látott apja után kutat, kockára teszi saját jövőjét, hogy megváltoztassa a történelmet… és, hogy megmentse szülei életét. De ahogy Brianna beleveti magát a feltáratlan vadonba, egy szívszorító találkozás folytán talán örökre a múltban ragad… vagy ott, ahol lennie kell, ahová a szíve és lelke kötődik…


Az írónőről

Diana Gabaldon a nyolc részből álló Outlander sorozat nemzetközileg elismert írója. Mexikói-amerikai és angol-amerikai származású, zoológiát és tengerbiológiát tanult, viselkedési ökológiából doktorált. Családjával és rengeteg más válogatott vadállattal együtt az arizonai Scottsdale-ben él.

A borító



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése