2017. március 31., péntek

Borítóleleplezés - Napsötét

Kae Westa művei még ismeretlenek előttem, viszont a Blogturné Klub bloggereitől nagyon sok elismerő szót hallottam róluk, így úgy gondoltam, én is élek a lehetőséggel, hogy az elsők között mutathassam meg nektek a szerző legújabb regényének borítóját!

Kae Westa: Napsötét
Várható megjelenés: 2017. tavasz
Kiadó: Delta Vision

Fülszöveg:

Túmilar világát elborította a Homály. A régi dicsőség a múlté: a pusztává lett földeket homályszülöttek légiói dúlják, és senki sem maradt, aki szembeszállhatna velük. Az Alkotók hatalma megtört, teremtőerejük elenyészett – rabláncon sínylődnek Mindenek Sötét Fejedelmének birodalmában, gyermekeik közül pedig csupán egy élte túl a végromlást. Most ez az egy tartja fogságban őket. Vrudla, a Kárhozott beteljesítette a bosszúját. Valaha ő volt a Nap az égen, az Alkotók lánglelkű Elsőszülöttje, aki szembeszegült a tilalmakkal, és elszabadította a pusztulást. Most kiválasztott: seregvezér, aki előtt egyetlen had sem állhatott meg, bajnok, aki diadalmaskodott egykori elöljárói felett, szerető, akit Mindenek Sötét Fejedelme, a testet öltött Homály emelt maga mellé… a folyvást zsugorodó világ peremén azonban feltűnik egy ragyogó ismeretlen, aki mindent felborít körülöttük és közöttük. Mit tehet a Nap, ha a vetélytársa maga a Fény? Hűséges maradhat-e az örök lázadó, ha lábbal tiporják a kiváltságait? Létezhet-e megváltás egy haldokló világ számára, amiről már a hajdani és új urai is lemondtak?

Az írónőről


Kae Westa író, szerkesztő. 2015-ben az év elsőkönyves debütálója lett a Magyar Könyvek Viadalán. Most jelenik meg harmadik fantasy regénye: A démon és a papnő és a Karvalyszárnyon után, a 2017-es könyvfesztiválra érkezik a Napsötét a Delta Vision Kiadó gondozásában.

A borító

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése