2017. február 14., kedd

Borítóleleplezés - Egy kutya négy útja

A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában hamarosan új borítóval érkezik W. Bruce Cameron: Egy kutya négy élete című regényének folytatása, az Egy kutya négy útja. A könyvről egy blogturné keretében nálam is olvashattok majd, de előbb hulljon le a lepel a borítóról! A borító mellett megtaláljátok az első rész értékelését! 

W. Bruce Cameron: Egy kutya négy útja
Sorozat: Egy kutya négy élete (2)
Várható megjelenés: 2017. március 1.
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Fordítja: Vincze Judit Andrea
Előrendelhető: ITT
Moly: ITT
Oldalszám: 352 oldal

Fülszöveg:
Buddy jó kutya.
Miután számtalan kalandos életen át kereste küldetését, Buddy immár biztos benne, hogy végre megtalálta, és teljesíti is azt. Mégis valahányszor végignézi, ahogy az eleven Clarity újból és újból bajba kerül, Buddy meggyőződik róla, hogy a lánynak szüksége van saját kutyára.
Amikor Buddy újjászületik, repes az örömtől, mikor Clarity, akiből azóta érdeklődő, de problémás tini lett, magához veszi. Azonban hirtelen elválasztják őket egymástól, és a kutya kétségbeesik vajon ezentúl ki viseli Clarity gondját?

Az Egy kutya négy élete trailere


Az Egy kutya négy élete értékelése

Jelenet a filmből
Annak ellenére, hogy a kiskutya világmegismerésének elbeszélése nagyon kedvesnek tűnt, a történet nálam lassan indult be. Az elején leginkább állt, s kicsit untam is. Gyakorlatilag el is veszett egy élet, mire úgy éreztem, megérte fellapozni a könyvet. A csoda még csak ekkor következett. Nem mondanám, hogy eredeti lenne a sztori, vagy hogy elbűvölt volna az elbeszélő zsenije, mert egyik sem jellemző a regényre. Viszont egyvalami igen: megfogott és hatott rám. Cameron okosan épít a gazdik élményeire, a bizonyos közös emlékekre, melyekre fentebb utaltam, s nagyon ügyesen ki is használja ezeket. Ez persze, nem feltétlenül baj, sőt! A történetben egy kutya útját kísérhetjük végig - négyszer is. Vele tarthatunk, mikor egy elhagyatott odúban először csodálkozik rá a világra, ahogy egy tartalmas életet él végig kis gazdája oldalán, ahogy hősként ment életeket, ahogy hűséges társként áll amellett, akit a legjobban szeret ezen a világon. Mindig más kutyaként születik újjá, de belül mindvégig egy valakit szeret: azt, akihez az elintézetlen dolog fűzi. A történetmozaikok végig kapcsolódnak egymáshoz, a kutyus egy-egy kiváló tulajdonságát minden életében másként csillogtathatja meg, igazából ez tette számomra különlegesebbé a történetet. A teljes értékelést IDE kattintva olvashatod.

A borító


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése