2017. augusztus 24., csütörtök

Nicholas Sparks hazánkba érkezik!

A könyves eseményeken - bár, még csak kezdő résztvevőjük vagyok - mindig tátott szájjal és csodálkozva nézem azokat a sorokat, melyek egy-egy szerző előtt várakoznak türelemmel, beszélgetve, akár órákon át. Néhány ilyenben már nekem is volt szerencsém álldogálni, majd sorra kerülve elcsípni néhány feledhetetlen pillanatot, és természetesen, egy-egy rég áhított aláírást. A magyar szerzőkön kívül, természetesen akad jó néhány olyan külföldi szerző is, akivel szívesen dedikáltatnám teljes eddigi életművét :D
A jó hír, hogy egy közülük nemsokára hazánkba látogat!

Fotó: General Press Kiadó


Ő Nicholas Sparks! Bizony, a General Press Kiadó meghívását elfogadva, az amerikai szerző októberben Magyarországra látogat. A Kiadó ígérete szerint, lehetőségünk lesz találkozni és dedikáltatni is a szerzővel. Úgyhogy, mindannyian tegyük szabaddá magunkat október 18-20 között. A részletes programmal itt fogom frissíteni a bejegyzést, amint a Kiadó nyilvánosságra hozza.

Nicholas Sparks regényeiről ITT olvashatsz!

A General Press Kiadó játékra is invitál minket. Íme a játékszabályok:
Saját fotó
Szeretnénk meglepni Nicholas Sparksot egy személyre szóló ajándékkal, amely megmutatja, hogy mennyien szeretitek és olvassátok a könyveit Magyarországon is. Korábban még nem járt nálunk, és sajnos a három nap nem lesz elegendő arra, hogy megmutassuk neki, milyen szép is az országunk. Ezért arra gondoltunk, hogy készíttetnénk neki egy "útikönyvet" olvasóink fotóiból, amelyek az ország különböző pontjain, különböző nevezetességeinél, tájegységeinél, városaiban készültek. Egy-egy Sparks-könyvvel természetesen. :) Ezért most egy játék keretében arra kérünk titeket, hogy küldjetek nekünk egy-egy fotót arról, hogy hol és milyen Sparks-könyvet olvastok, illetve milyen Sparks-könyvvel járjátok az országot. A fotó elküldésével hozzájárultok ahhoz, hogy a fotókat a kiadó szabadon felhasználja. Várjuk a fényképeket és a hozzájuk tartozó leírásokat szeptember 20-ig a romantikuskonyvklub@lira.hu e-mail címen!
A beküldők között kisorsolunk három könyvcsomagot :)

2 megjegyzés: