Alapinformációk

Ezen az oldalon néhány, a blogon található bejegyzésekkel kapcsolatos információt olvashatsz. Amennyiben van olyan kérdésed, melyre az alábbiakban - vagy a GYIK menüpont alatt - nem kapsz választ, tedd fel nyugodtan akár az oldal alján található 'Megjegyzés' rovatban, akár a blogon feltüntetett elérhetőségek egyikén.

SZEM
A blog naplós része, melyben olyan bejegyzések sorakoznak, melyek valamiképp kapcsolódnak hozzám, illetve olyan események, helyszínek leírásai, melyekkel kapcsolatosan fontosnak tartom, hogy a blogon is megjelenjenek.

BETŰ
A blog tartópillére a könyves értékelések, recenziók. A recenziók minden esetben a könyvvel kapcsolatos saját véleményem tartalmazzák. A könyvről alkotott benyomásaim - mint mindenki esetében - nagyban függnek a pillanatnyi érzésvilágomtól, a helyzettől, amikor olvastam, illetve attól, hogy éppen akkor milyen érzéseket váltott ki belőlem. A könyvértékelők gyakran tartalmaznak cselekményre való utalást, spoilert. A sorozatok esetében pedig gyakoriak a korábbi részekre való visszautalások.

A blog ezen része nem különül el élesen az előző kettőtől, tulajdonképpen az előzőek kivonata, a női írókat, női sorsokat összefoglaló elem, mely kis részben nőtörténeti írásokat is tartalmaz.


EGYÉB MEGJEGYZÉS

Az oldalon található bejegyzések - beleértve azok írásos tartalmát - saját szellemi termékeim, ezért ezek forrásmegjelölés és engedély nélküli felhasználása TILOS!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése